AaB esport stillede op med hele tre hold til ESD-Ligamesterskaberne i weekenden. Fra vores League of Legends afdeling var AaB Rød og AaB Efort tilstede. Fra CS:GO afdelingen var AaB Elite og AaB Akademi afsted. Vores hold præsterede alt i alt succesfuldt, og levede op til rollen som favoritter i både LOL og CS:GO.

I League of Legends ligamesterskaberne endte det med et internt opgør mellem AaB Rød og AaB Efort, hvor AaB Rød endte med sejren. Det betyder altså, at der blev sikret endnu en pokal til samlingen.

I CS:GO endte AaB Elite ubesejret i finalen mod TGU Esport. De løb med sejren efter andet map i en BO3.

Både AaB Efort, AaB Rød og AaB Elite har sikret sig en plads ved det officielle Danmarkmesterskabet i Odense d. 26. maj. Her har i alt 4 AaB hold kvalificeret sig, da AaB Sort vandt DGI-Ligamesterskaberne i april.