DM 2018 er næste skridt for CS:GO Elite

  • AaB esport

Følg os på Facebook banner
Join os på Discord banner

CS:GO Elite kvalificerede sig igennem ESD-Ligamesterskaberne til Danmarksmesterskaberne 2018, der bliver afholdt i Odense. Det har været målet fra start af at kvalificere sig til DM. Det store mål for holdet er at tage sejren i Odense, for at kunne kvalificere sig direkte til VM, der i år afholdes i Taiwan.

Drengene har desuden vist flotte resultater, da de endte som vindere af Good Game Divisionen, og dermed kunne rykke op i C4-Ligaen. Brian Torp, holdtræner, lægger vægt på, at de udover at have fokus på DM, også har stort fokus på C4-Ligaen:

Fokus har naturligvis også været på C4 Ligaen, hvor det for os er vigtigt at komme ud og vise, at vi sagtens kan være med, hvor det er sjovt. Forventningerne til DM er som minimum finalen. Så må vi se, hvad der sker derfra. Jeg føler vores chancer er gode. Min overbevisning er, at vi er klare favoritter, hvilket selvfølgelig ikke gør opgaven nemmere.

Udover CS:GO Elite har hele tre League of Legends hold ligeledes kvalificeret sig til DM: AaB Rød, AaB Sort og AaB T1. FIFA-afdelingen har desuden også kvalificeret sig med et hold. Det bliver dermed en begivenhedsrig dag for AaB esports medlemmer og fans. Der bliver mulighed for at følge med i både CS:GO, LOL og FIFA.

Rammerne, for Danmarksmesterskaberne 2018, bliver Odense Rådhus, hvor dørene bliver slået op lørdag d. 26 maj kl. 09:00. Der er fri entré, og dagens kampe vil blive castet af  Andreas ’JERN’ Hjort Thomsen og Niels ‘rizc’ Topp.

DEL HISTORIEN PÅ SOCIALE MEDIER

DEL HISTORIEN PÅ SOCIALE MEDIER

SENESTE NYHEDER OG EVENTS

SENESTE NYHEDER OG EVENTS

AaB esport merchandise i form af bl.a. spillertrøjer. AaB esport tilbyder træning i spillene Counter strike (CSGO), League of Legends, Overwatch, Rocket League, Fortnite og FIFA. AaB esport træner i Aalborg, Nordjylland. Esportforening i Nordjylland.
2021-04-07T09:10:49+02:00
Go to Top