AaB tager the triple og sikrer sig kvalifikation til VM i Taiwan 2018

AaB vinder DM i FIFA 2018
  • AaB esport

Følg os på Facebook banner
Join os på Discord banner

Lørdag d. 26. maj 2018 deltog hele fem AaB hold til DM i esport. Kampene blev spillet på Odense Rådhus, der i dagens anledning var omdannet til et stort esports-mekka. AaB kvalificerede sig med tre LOL hold, et CS:GO hold og et FIFA hold.  Dørene blev slået op kl. 9.00, hvor de første kampe ligeledes blev skudt i gang. DM i esport blev afholdt af esportsligaen der har fået licens af det danske esportsforbund Esport Danmark.

FIFA

AaBs FIFA hold formåede at spille sig i finalen mod Nyborg Ungdomsskole. Det var en meget tæt og intens kamp, men AaB endte altså med at trække det længste strå, og vinder dermed finalen med en 2-0 sejr. Holdet bestod af Malthe  “Mulle” Hilligsø, Anders “Vejrgang” Vejrgang, Magnus “Wulff” Wulff og Daniel “Shoppen” Mogensen.

League of Legends 

I League of Legends turneringen havde hele tre hold kvalificeret sig til DM 2018: AaB Delfinerne, AaB eFort og AaB Sort. AaB eFort tabte desværre alle kampene i gruppen, og gik dermed ikke videre. AaB Sort var én kamp fra finalen, men endte desværre med et nederlag mod FKE Vikings. AaB Delfinerne sikrede sig en sikker plads i finalen, da de gik ubesejret igennem de indledende gruppespil.

I finalen stod opgøret mellem FKE Vikings og AaB Delfinerne. I første kamp vandt AaB Delfinerne et ”perfect game”, hvor FKE Vikings hverken fik nogle turrets eller kills. Herefter var anden kamp noget mere tæt, og momentum skiftede hele tiden. AaB kunne til sidst trække sig sejrrigt ud af kampen og vinder dermed, ligesom FIFA, finalen 2-0.

Counter-Strike: Global Offensive 

CS:GO drengene fra AaB Elite gik ligeledes ubesejret igennem gruppespillet, og sikrede sig derfor hurtigt en plads i finalen. Her skulle det endelig opgør i DM 2018 afgøres mod BES Riptide 1, i en bedst ud af tre. Første map blev Inferno, hvor AaB Elite følte sig komfortable, og kampen endte med en sejr på 16-5 til AaB.

Anden kamp blev spillet på Cobblestone. Her havde AaB Elite lidt flere udfordringer, hvor de to hold stod lige i en stor del af kampen. AaB Elite formår dog også til sidst at trække sig sejrrigt ud af kampen med et 16-11 resultat. Dermed vinder AaB Elite også finalen 2-0.

Formand, Dan Nimand Gaardbo udtaler:

Det her er kæmpe stort for klubben. Jeg er virkelig stolt af drengene. Det er vanvittigt flot spillet af alle at tage 3 DM titler med hjem.

Udover at vi sikre deltagelse til VM, så er resultaterne med til at blåstemple det gode arbejde, der bliver lavet i klubben af alle vores frivillige. Alle har virkelig løftet i flok og sørget for at vores spillere har nogle gode rammer.

VM i Taiwan til november 2018

Resultaterne betyder, at AaB kan kalde sig Danmarksmestre 2018 i League of Legends, Counter-Strike: Global Offensive og i FIFA. Udover det skal AaB Elite og AaB Delfinerne repræsentere Danmark ved VM i League of Legends og CS:GO i Taiwan til november.

Formand, Dan Nimand Gaardbo udtaler:

Den står på VM i november, og der bliver helt sikkert en hel del arbejde frem mod VM, både for klubben, men også for alle spillerne. De skal mentalt og fagligt forberede sig på, at skulle spille til så stort et event med over 1000 deltagere fra 45 forskellige lande.

For klubben og bestyrelsen består det hårde arbejde i at sikre den nødvendige økonomiske og politiske opbakning, til at kunne give vores spillere den træning, de har behov for, frem mod sådan et event. Det bliver utrolig spændende at følge vores spilleres udvikling.

Vi skal sørge for at alt omkring spillere får et step-up, så vi får de optimale forudsætninger til VM.

DEL HISTORIEN PÅ SOCIALE MEDIER

DEL HISTORIEN PÅ SOCIALE MEDIER

SENESTE NYHEDER OG EVENTS

SENESTE NYHEDER OG EVENTS

AaB esport merchandise i form af bl.a. spillertrøjer. AaB esport tilbyder træning i spillene Counter strike (CSGO), League of Legends, Overwatch, Rocket League, Fortnite og FIFA. AaB esport træner i Aalborg, Nordjylland. Esportforening i Nordjylland.
2021-04-07T09:11:14+02:00
Go to Top