DM vindere til Zürich Game Show 2018

AaB esport tilbyder træning i spillene Counter strike (CSGO), League of Legends, Overwatch, Rocket League, Fortnite og FIFA
  • AaB esport

Følg os på Facebook banner
Join os på Discord banner

I samarbejde med Esport Danmark deltager AaBs elitehold i LOL og CS:GO til dette års Zürich Game Show 2018. Spillerne rejser med deres trænere til Zürich, fredag d. 14 september. Holdene skal spille showkamp mod de schweiziske landsmestre i League of Legends og CS:GO.

Næstformand i Esport Danmark, Rasmus Fossing, fortæller, at spillerne har fået invitationen i forbindelse med deres kvalifikation til VM i Taiwan 2018:

“De har fået invitationen, da de har kvalificeret sig til IESF VM, ved at vinde DM i esport i Odense tidligere på året. Det er sådan, at vi er en del af et større netværk af esportsforbund rundt omkring i verden, hvor vi forsøger at hjælpe på kryds og tværs. Forbundet i Schweiz står bag invitationen til AaB esport.”

Brian Torp, holdtræner for AaB Elite CS:GO, er glad for, at spillerne får denne mulighed og oplevelse:

“Turen til Schweiz er en god øvelse og oplevelse for spillerne. Selvom man er tilpas med at spille foran et stort publikum på en scene, tror jeg ikke, at man kan få for meget erfaring og øvelse.”

Zürich Game Show foregår fra den 14. september til den 16. september 2018. De nationale hold fra Danmark og Schweiz skal spille showkampe som en form for venskabs-kamp inden det for alvor går løs til november, hvor holdene tager til Taiwan for at deltage i VM 2018.

I League of Legends møder AaB det shweiziske LOL-hold Swiss Agents. I CS:GO møder AaB det shweiziske hold Bezerk. CS:GO spiller deres kamp fra kl. 10:00-12:00 lørdag den 15. september. League of Legends spiller fra kl. 12:00-14:00, også lørdag d. 15. september. Det samlede program for Zürich Game Show kan findes her.

DEL HISTORIEN PÅ SOCIALE MEDIER

DEL HISTORIEN PÅ SOCIALE MEDIER

SENESTE NYHEDER OG EVENTS

SENESTE NYHEDER OG EVENTS

AaB esport merchandise i form af bl.a. spillertrøjer. AaB esport tilbyder træning i spillene Counter strike (CSGO), League of Legends, Overwatch, Rocket League, Fortnite og FIFA. AaB esport træner i Aalborg, Nordjylland. Esportforening i Nordjylland.
2021-04-07T09:14:11+02:00
Go to Top