Slaget om Nordjylland i dobbelt opgør

AaB esport tilbyder træning i spillene Counter strike (CSGO), League of Legends, Overwatch, Rocket League, Fortnite og FIFA. AaB esport træner i Aalborg, Nordjylland. Esportforening i Nordjylland.
  • AaB esport

Følg os på Facebook banner
Join os på Discord banner

Slaget om Nordjylland afholdes for første gang i form af et intenst dobbelt opgør i esporten og sportens navn, søndag den 23. september, hvor AaB både møder Hobro på fodboldbanen, og bag skærmen i CS:GO.

Opgøret afgøres på DS Arena, hvor der først skal kæmpes i CS:GO. Her skal vi møde, Hobros CS:GO hold, Hobro Vikings. Sejrherrerne løber med æren som vindere af slaget om Nordjylland samt seks billetter til ESL i Odense.

Efter kampen spilles der Superliga fodboldkamp mellem AaB og Hobro. Der vil herudover være en lang række aktiviteter på DS Arena, hvor esport står i fokus. Der vil bl.a. være mulighed for at spille FIFA og deltage i konkurrencer afholdt af bl.a. Labtech Data.

For alle AaB esports medlemmer er der mulighed for fribiletter. Kontakt CS:GO afdelingsleder Martin Olesen på mail: mao@aabesport.dk.

Der er adgang for AaB medlemmer fra kl. 11:30. CS:GO-kampen spilles kl. 12:00, mens fodboldkampen spilles kl. 14:00. Programmet for dagens aktiviteter ser således ud, og indgangen til DS Arena åbnes officielt kl. 12:45:

  • CS:GO kamp: Hobro Vikings vs AaB esport
  • Fodboldkamp: Hobro IK vs AaB
  • Mulighed for at spille FIFA i teltet.
  • Hobro IK’s Superliga spillere kommer forbi og hilser på.
  • Foldere uddeles ved indgangen, hvor man kan deltage i konkurrencer.
  • Ansigtsmaling i teltet.
  • Hoppeborg (afhængig af vejret)

Har du ikke mulighed for at komme ud og se kampen i Hobro, så har du stadig muligheden for at følge med, da vi streamer kampen på vores Twitch: www.twitch.tv/aabesport 

DEL HISTORIEN PÅ SOCIALE MEDIER

DEL HISTORIEN PÅ SOCIALE MEDIER

SENESTE NYHEDER OG EVENTS

SENESTE NYHEDER OG EVENTS

AaB esport merchandise i form af bl.a. spillertrøjer. AaB esport tilbyder træning i spillene Counter strike (CSGO), League of Legends, Overwatch, Rocket League, Fortnite og FIFA. AaB esport træner i Aalborg, Nordjylland. Esportforening i Nordjylland.
2021-04-07T09:14:29+02:00
Go to Top