Eliteholdene bliver klædt på af Shaping New Tomorrow til VM18

  • AaB esport

Følg os på Facebook banner
Join os på Discord banner

Eliteholdene i CS:GO og LoL har været på besøg hos Shaping New Tomorrow (SNT). Her blev de blev klædt på med både trøjer og de efterhånden kendte “perfect pants”, der eftersigende både er komfortable at have på og samtidig ser stilede ud.

Netop bukserne er hovedårsagen til, at man her fra AaB esports side mener, at SNT er et perfekt match som samarbejdspartnere. Kenneth Jensen, konstitueret formand, fortæller om, hvordan han kom på tanken om et samarbejde:

“Jeg fik en skør idé om, at vi skulle prøve at finde noget tøj vi kunne bruge i forbindelse med turen til VM i Taiwan. Jeg havde så hørt fra mine nevøer, som går meget op i tøj, især om noget der hedder SNT, fordi der kan man få business-bukser, der føles som jogging-bukser.”

Støtter det lokale

Ifølge Kenneth Jensen ligger der dog også en anden årsag bag, at valget er endt på SNT som tøj-samarbejdspartnere:

“I AaB esport har vi det her princip om, at alle vores samarbejdspartnere gerne skal være lokale. Så vi fik slået det op. Det viser sig så, at SNT er rigtige lokale. De kommer jo fra Støvring af. Det kan jo næsten ikke blive mere lokalt”.

Det perfekte match

Christoffer Bak, der er en af stifterne og ejerne af SNT, mener at bukserne, er det perfekte match til elitespillerne. De kan netop få lov til at se præsentable ud til VM18 i Taiwan, men samtidig bibeholde komforten.

Det viser sig, at spillerne er enige i, at det virkelig er “the perfect pants”. Efter en masse tøjprøvning, står 10 tilfredse spillere med bukserne på, og har næsten ikke lyst til at tage dem af igen. Fra AaB esports side er vi derfor meget glade for det nye samarbejde med Shaping New Tomorrow. Hvis du har lyst til at være ligeså stilet og komfortabel som vores elitespillere, så kan bukserne købes lige her.

DEL HISTORIEN PÅ SOCIALE MEDIER

DEL HISTORIEN PÅ SOCIALE MEDIER

SENESTE NYHEDER OG EVENTS

SENESTE NYHEDER OG EVENTS

AaB esport merchandise i form af bl.a. spillertrøjer. AaB esport tilbyder træning i spillene Counter strike (CSGO), League of Legends, Overwatch, Rocket League, Fortnite og FIFA. AaB esport træner i Aalborg, Nordjylland. Esportforening i Nordjylland.
2021-04-07T09:33:25+02:00
Go to Top