I maj 2018 kæmpede LoL og CS:GO holdene i YouSee Esportligaen, hvor de endte med sejren i begge turneringer. De kvalificerede sig dermed til IeSF World Championship 2018. I denne uge blev det endelig afviklet i Taiwan i Kaohsiung Arena.

I CS:GO endte det med en sejr og to nederlag mod det makedonske og israelske hold. I LoL endte det med et nederlag til Sydafrika, og derefter også et nederlag til Israel.  Derfor måtte begge hold desværre se sig slået ud i gruppespillet, hvor de nødvendige sejre ikke blev sikret.

Trods nederlagende har det været en kæmpe oplevelse for både spillere og trænere at repræsentere Danmark og spille med i en turnering, hvor hold fra hele verden har været samlet i esportens navn .

Det er en stor mulighed for hold i esportsforeninger at kunne deltage i internationale turneringer som IesF World Championship. Derfor er vi i AaB esport glade for at kunne danne rammer, der giver spillere chancen for at deltage i turneringer og events verden over.

YouSee Esportligaen er igen skudt i gang for i år. Denne gang med endnu stærkere modstandere, der kæmper om kvalifikationen til næste års IeSF World Championship. Både LoL og CS:GO deltager selvfølgelig, og  ser frem til endnu mere esport i det nye år.

IeSF World Championship 2018 vinderne i CS:GO blev vores nordiske naboer Finland, og i LoL løb Sydkorea med sejren.