AaB esport inviterer alle til forårs-LAN d. 13/4 – 14/4!

ForårsLAN hos AaB esport
  • AaB esport

Følg os på Facebook banner
Join os på Discord banner

Forårs-LAN!

Ja, du hørte rigtigt! Det er endelig tid til LAN i AaB esport! Så find dit gear frem, tag dine venner under armen og vær med til en fed weekend med: Hygge, samvær, gaming, konkurrencer, præmier og give-aways!

Hvad sker der?

Vi holder LAN i AaB esports lokaler, og alle er inviteret! Så tag en kammerat med under armen og vær med til en kæmpe oplevelse, når AaB esport åbner portene for medlemmer såvel som venner til LAN lørdag d. 13/4 kl. 10 til og med søndag d. 14/4 kl. 12.

Er du interesseret i at vide mere om LAN’et, så læs mere om eventet på infosiden HER.

På infosiden finder du alt information om eventet, inklusiv information om konkurrencer, præmier, give-aways, regler,  forældre info, m.m.!

Hvor sker det?

Hornevej 2, 9220, Aalborg Øst.

Hvad koster det?

LAN’et er helt gratis for medlemmer, og det gælder også flex-medlemmer! Der er dog kun 150 pladser, så det er bare at få sig tilmeldt hurtigst muligt, før alle pladserne bliver taget!

Venner og familie, der ikke er medlemmer, skal betale 50,- for entré.

Madbillet koster 75,- per billet. I denne pris er inkluderet 3 måltider – Middagsmad og aftensmad d. 13 samt morgenmad d. 14.

Hvordan tilmelder man sig?

Du tilmelder dig gennem NemTilmeld på følgende link: https://aes.nemtilmeld.dk/9/

Nederst på denne side finder du to billettyper: “Medlem” og “Ven af et medlem”. Vælg din billet, og angiv om du vil købe madbillet samt, om du vil overnatte i hallen. Derefter udfylder du formularen med dine betalingsoplysninger gennemfører din tilmelding.

Vi glæder os til at se dig og dine kammerater til et super fedt LAN i AaB esports lokaler d. 13/4!

DEL HISTORIEN PÅ SOCIALE MEDIER

DEL HISTORIEN PÅ SOCIALE MEDIER

SENESTE NYHEDER OG EVENTS

SENESTE NYHEDER OG EVENTS

AaB esport merchandise i form af bl.a. spillertrøjer. AaB esport tilbyder træning i spillene Counter strike (CSGO), League of Legends, Overwatch, Rocket League, Fortnite og FIFA. AaB esport træner i Aalborg, Nordjylland. Esportforening i Nordjylland.
2021-04-07T09:53:03+02:00
Go to Top