Formand for AaB esport takker af

AaB esport tilbyder træning i spillene Counter strike (CSGO), League of Legends, Overwatch, Rocket League, Fortnite og FIFA. AaB esport træner i Aalborg, Nordjylland. Esportforening i Nordjylland.
  • AaB esport

Følg os på Facebook banner
Join os på Discord banner

Formand for AaB esport, Dan Nimand Gaardbo, annoncerede til generalforsamlingen mandag d. 25/03 i AaB esport, at han stopper som formand.

Kenneth Ringtved Jensen (forhenværende næstformand) er derfor trådt til som formand for AaB esport.  Derudover er en række stillinger i bestyrelsen blevet tiltrådt af andre medlemmer af bestyrelsen og klubben, så AaB esports bestyrelse ser nu ud som følger:

Formand:

  • Kenneth Ringtved Jensen

Næstformand:

  • Klaus Pedersen (forhenværende bestyrelsesmedlem)

Sekretær:

  • Tobias Trillingsgaard

Kasserer:

  • Brian Torp

Øvrige bestyrelsesmedlemmer:

  • Martin Helledie Larsen (forhenværende suppleant)
  • Andreas Parmo Hansen (forhenværende suppleant)
  • Lasse Storgaard Kirchhoff (bestyrelsesmedlem)
  • Jan Melgaard Sørensen (bestyrelsesmedlem)

Suppleanter:

  • Søren Stock Hansen (ny i bestyrelsen)
  • Emil Parmo Hansen (ny i bestyrelsen)

Dan udtaler sig efterfølgende generalforsamlingen om sin tid som formand:

“Det har været en virkelig vanvittig og vild tur at være med på. Fra at reboote Aalborg esport august 2016, med 7 medlemmer, indtræde under AaB, skaffe 600.000+ kr, bygge nye lokaler, til nu; AaB med over 250+ medlemmer og over 50 frivillige ildsjæle og fede lokaler, samt 3 DM titler og tur til VM.

Der har været mange og lange ture, mange møder, mange beslutninger, oftest i et tempo der vil gøre, selv en elite maratonløber, svimmel. Jeg har aldrig prøvet noget lignende i mit liv og det har været en sand fornøjelse. Jeg har lært utrolig mange at kende og lært utrolig meget om mig selv og fået mange nye kompetencer. Og ikke mindst fået nogle venner for livet. Et fællesskab jeg er utrolig stolt af.” – Dan Nimand Gaardbo, forhenværende formand for AaB esport.

Det kan med fuld sikkerhed siges, at AaB esport ikke ville være der, hvor vi er i dag uden Dans hårde arbejde. Derfor vil vi hos AaB esport gerne række en kæmpe tak til Dan for alt den energi og tid, som han har brugt på at hjælpe AaB esport på benene over de sidste par år.

Og det er nyvalgte formand Kenneth Ringtved Jensen enig i:

“Der er ingen tvivl om, at Dans arbejde som formand har betydning for, hvor vi er i dag. Uden hans drive, arrangement og passion ville vi slet ikke være så langt fremme, som vi er nu. Det er indiskutabelt.” – Kenneth Ringtved Jensen, formand for AaB esport.

Vi har derudover spurgt Kenneth om, hvad han tænker om sin kommende tid som formand, og hvilke planer han har for klubben:

“I forhold til mig selv som formand er det vigtigste nu at få fulgt op på alle de skibe, vi har sat i søen og få konsolideret klubben, så den er rustet til de næste skridt. Det betyder, at vi kommer til at have nogle fokusområder, som vi skal levere på, og så vil der komme nogle projekter på siden, som vi også vil arbejde med. Vi vil gerne prøve at engagere vores frivillige endnu mere i løbet af 2019.” – Kenneth Ringtved Jensen, formand for AaB esport.

Det kunne godt lyde som om, at Dan helt forlader klubben. Men bare rolig, Dan siger selv, at han fortsætter som medlem!

“Dette kunne godt lyde som en farvel tekst, men det er faktisk en på-gensyn tekst. Jeg forlader nemlig aldrig klubben. AaB er mit hjertebarn og hjerteblod. Jeg vil derfor selvfølgelig stadigvæk være en del af AaB som frivillig og hjælpe til der, hvor jeg kan.” – Dan Nimand Gaardbo, forhenværende formand for AaB esport.

Vi hos AaB esport ønsker derfor både vores nye bestyrelse og vores formand gennem 2016-2019, Dan Nimand Gaardbo, god arbejdslyst og held og lykke fremadrettet!

DEL HISTORIEN PÅ SOCIALE MEDIER

DEL HISTORIEN PÅ SOCIALE MEDIER

SENESTE NYHEDER OG EVENTS

SENESTE NYHEDER OG EVENTS

AaB esport merchandise i form af bl.a. spillertrøjer. AaB esport tilbyder træning i spillene Counter strike (CSGO), League of Legends, Overwatch, Rocket League, Fortnite og FIFA. AaB esport træner i Aalborg, Nordjylland. Esportforening i Nordjylland.
2021-04-07T09:53:34+02:00
Go to Top