SPAR 20% PÅ BILLETTEN, NÅR EUROPAS BEDSTE LEAGUE OF LEGENDS-HOLD TØRNER SAMMEN!

Søndag den 14. april viser vi hos EsportBio finalen af LEC Spring Finals, hvor det bedste europæiske hold i League of Legends skal findes, og du er inviteret!

16.30: Dørene åbnes med live stream fra LEC Spring Finals 2019 i Rotterdam.

17.00: Velkomst og pre-show.

18.00: Forventet kampstart.

23:00: Forventet afslutning.

League of Legends er tilbage i biografmørket, og vi glæder os til endnu engang at skabe en fantastisk ramme for alle, der vil nyde den store finale i fællesskab med venner, familie og andre store LoL-fans.

AaB esports medlemmer tilbydes helt eksklusivt 20% rabat på billetten!

Særpris for AaB esport medlemmer: 120 kr!

Stemningen bliver elektrisk i biografsalen i Nordisk Film Biografer Aalborg Kennedy, når der vises esport på det store lærred, og denne gang bliver med garanti ingen undtagelse. Der er nemlig lagt op til en medrivende finale, hvor det bedste hold – udover titlen som Europas bedste hold – sikrer sig en plads til den store internationale turnering, MSI.

De danske stjerner er også med helt fremme, og vi ved allerede nu, at der minimum bliver én dansker repræsenteret i finalen. Så frem med klaphatten, og lad os heppe sammen i biografen!

I pauserne sørger vi for god underholdning, konkurrencer og giveaways, og med bløde sæder, stort lærred og lækker lyd, synes vi selv, vi har det helt rigtige sted til at se en fantastisk finale i en af verdens største esportstitler.

Billetter med 20% rabat kan kun købes ved henvendelse i biografens billetsalg i Nordisk Film Biografer Aalborg Kennedy, John F. Kennedys Plads 1F, 9000 Aalborg.

Er du er interesseret i at holde dig opdateret med esport events? så følg EsportBio på Facebook!