AaB esport går videre til eSportliga DM 2019 i CS:GO!

AaB-CSGO-AElite-i-Vejle-til-LM-2019
  • AaB esport

Følg os på Facebook banner
Join os på Discord banner

AaB esport skal til Danmarksmesterskabet 2019 i CS:GO for at dyste med Danmarks bedste om retten til at repræsentere vores land til VM 2019!

Men hvordan gik det AaB esport til ligamesterskaberne 2019 hos YouSee?

Counter-Strike: Global Offensive

AaB Elite gik hele vejen til finalen ved LM 19, men tabte desværre mod Sørby Esport i finalen. 2. plads ved LM 19 i CS:GO sikrer dog stadig AaB en plads ved DM 19 i Juni.

Stine Løvkvist, PR-ansvarlig for AaB esport, interviewede CS:GO Cheftræner Brian Torp og CS:GO træner Mark Mathiasen lige efter finalen:

Hvordan synes I, at det er gået til dette års LM?

Mark lægger ud med: “Altså, vi har fået det, vi er kommet efter – en plads til DM. Så det er vi selvfølgelig tilfreds med. Men det er jo lidt ærgerligt at sige, at vi gerne ville have taget pokalen med hjem. Men det må jo blive næste gang. Så alt i alt er vi tilfreds med resultatet.”

Brian fortsætter med følgende: “Den klassiske, hvis man skal prøve at overføre til en eller anden separat følelse man kan sidde med, så er det [AaB andenpladsen ved LM 2019] ligesom at komme ud foran eksamenslokalet. Og man gerne ville have solgt den for en ‘bestået’. Man kommer ud og man er måske lidt træt af, at vi kunne have gjort det bedre.”

Hvad tager i med videre fra LM 19?

“Ren erfaring,” forklarer Brian, “Vi har mange unge drenge med nu, og det betyder sindssygt meget at prøve at spille sådan noget her. Så det skal vi tage med videre!”

Kommentar fra CS:GO Elitetrup spiller:

Philip “veStr” Vestergaard, CS:GO elitetrup spiller for AaBtweetede efterfølgende finalen mod Sørby Esport“Vi tager til takke med sølv i denne omgang. Desværre tabte vi finalen 2-1 til Sørby Esport, men vores forventning er indfriet, og vi er kvallet til finalerne i Odense. Skud ud til PR1mE [Sørby Esport CS:GO spiller] og co. I spiller sgu flot. Næste station @Dust2dk LAN 10-11. Maj. Ses der ;)“

League of Legends

AaB Ranch Dressing blev slået ud i gruppespillet, mens AaB Elite Sort gik hele vejen til semi-finalen. Her tabte AaB desværre 2-0 til CPH Flames, der gik videre til finalen mod Hobro Vikings. Hobro Vikings endte med at tage 1. Plads i LoL turneringen, og AaB går desværre ikke videre til DM 19.

Stine Løvkvist interviewede Chris Lassen – League of Legends træner for AaB Elite Sort lige efter semi-finalen:

Hvad har det givet at være med til LM 2019?

“Det har helt klart givet noget erfaring til spillerne – at sidde lidt ude. Det er nogle andre rammer end bare hjemme foran egen skærm og i lokalerne. Der er lidt mere setup, det er lidt mere professionelt,” forklarer Chris.

Hvad tænker du om, at I tabte i semi-finalen?

“Vi har i hvert fald set en masse fejl, vi kan arbejde på. I gruppe runderne tabte vi for eksempel en kamp allerede i champ draften kan man sige,” fortæller Chris, “Der har vi lært, at vi skal være bedre til at drafte og holde kommunikationen. Det er jo også lidt det, vi taber på her [AaB mod CPH Flames semi-finalen], hvor vi måske ikke får kommunikeret helt præcist. Og det giver bare nogle splittelser og deraf setbacks. Så det er nok dét, vi skal hjem og arbejde på. Noget mere præcis kommunikation.”

Hvad tænker I næste år – Tar’ I den?

“Nemt!” bliver der sagt i kor mellem både Chris og spillere på AaB Sort, “Selvfølgelig gør vi det!”

Og hvor går turen så hen? Kina?

“Det ved vi jo ikke, men det må vi jo håbe! Så ja, vi kommer stærkt tilbage,” slutter Chris af med.

Ligamesterskaberne 2019 hos YouSee var en spændende rutschebane tur for alle vores hold. Vi hos AaB esport vil gerne sige tak både til alle vores hold, der stillede bravt op til LM 19, og til alle jer derude, som så med på AaB esports FacebookTwitter og twitch-kanal, hvor vi dækkede LM 2019.

Følg vores Twitter eller vores Facebook-side, så du kan være den første til at høre mere om AaB esport til Danmarksmesterskabet i CS:GO 2019!

Vi glæder os til at se med, når AaB Elitetruppen tager CS:GO pokalen med hjem til Aalborg igen, og vi tager videre til VM 2019!

DEL HISTORIEN PÅ SOCIALE MEDIER

DEL HISTORIEN PÅ SOCIALE MEDIER

SENESTE NYHEDER OG EVENTS

SENESTE NYHEDER OG EVENTS

AaB esport merchandise i form af bl.a. spillertrøjer. AaB esport tilbyder træning i spillene Counter strike (CSGO), League of Legends, Overwatch, Rocket League, Fortnite og FIFA. AaB esport træner i Aalborg, Nordjylland. Esportforening i Nordjylland.
2021-04-07T10:03:09+02:00
Go to Top