AaB esport vinder danmarksmesterskabet i CS:GO 2019!

AaB esport tilbyder træning i spillene Counter strike (CSGO), League of Legends, Overwatch, Rocket League, Fortnite og FIFA. AaB esport træner i Aalborg, Nordjylland. Esportforening i Nordjylland.
  • AaB esport

Følg os på Facebook banner
Join os på Discord banner

YouSee Esportligaens Danmarksmesterskab 2019 løb af stablen i går ved ODEON i Odense.

YouSee Esportligaens Danmarksmesterskab 2019 løb af stablen i går ved ODEON i Odense.

Vores CS:GO-hold AaB Main havde kvalificeret sig og havde derfor mulighed for at vinde mesterskabet back-to-back. Det var intet mindre end kvalifikation til IeSF World Championship 2019, der var på højkant. Efter mange timers kampe lykkedes det AaB Main at lade sig hylde som Danmarksmestre.

Sejren betyder, at AaB Main skal en tur til Sydkorea til december for at repræsentere Danmark ved IeSF World Championship.

Hele eventet var præget af en fantastisk stemning med alt fra flammekastere på scenen til yderst nervepirrende kampe. Finalen endte med en sejr til AaB esport på 2-0, hvor Egedal Esport gjorde flot modstand i begge maps.

Semifinalen var mod RIF esport, som gav os kamp til stregen. Første map endte med en komfortabel sejr på 16-3. Andet map var noget af en rutsjebanetur. RIF esport trak hurtigt fra og fik en stor føring på 11-4. AaB var ved at fuldende et sensationelt comeback efter at være mange matchbolde nede. Kampen gik i overtid, men her var RIF for stærke, og mappet endte med en sejr til RIF Esport på 19-16. Den samlede stilling i semifinalen var dermed 1-1, og det tredje map blev dermed altafgørende. Her trak AaB fra, og semifinalen endte med en sejr og en finaleplads.

Danmarks statsminister, Lars Løkke Rasmussen, lykønskede AaB esports formand, Kenneth Jensen, efter en velspillet finale.

Formand Kenneth Jensen er stolt over, at Danmarksmesterskabet er i hus og udtaler følgende:

“Det betyder, at vi har gang i noget af det rigtige. Vi har afprøvet et helt nyt setup med en elitetrup på 10 mand, som allerede har givet resultater. Der skal rettes en stor tak til trænerstaben, spillerne og de øvrige frivillige i foreningen, som hver dag gør et kæmpe stykke arbejde, for at få klubben til at fungere.”

MigOgAalborg, 9000 Aalborg samt dust2.dk har allerede lavet opslag og skrevet artikler om vores AaB Main og den fantastiske præstation, spillerne og trænerne udførte i Odense i går.

AaB esport tilbyder træning i spillene Counter strike (CSGO), League of Legends, Overwatch, Rocket League, Fortnite og FIFA. AaB esport træner i Aalborg, Nordjylland.

DEL HISTORIEN PÅ SOCIALE MEDIER

DEL HISTORIEN PÅ SOCIALE MEDIER

SENESTE NYHEDER OG EVENTS

SENESTE NYHEDER OG EVENTS

AaB esport merchandise i form af bl.a. spillertrøjer. AaB esport tilbyder træning i spillene Counter strike (CSGO), League of Legends, Overwatch, Rocket League, Fortnite og FIFA. AaB esport træner i Aalborg, Nordjylland. Esportforening i Nordjylland.
2021-04-07T09:50:34+02:00
Go to Top