Den nye sæson står for døren. Det betyder, at vi søger nye spillere på alle vores tre holdtyper til League of Legends. Alle hold vil som udgangspunkt have mulighed for at deltage i YouSee eSportligaen samt diverse LANs, der måtte være aktuelle for de pågældende hold. Alle vores hold spiller på EU West serveren.

De tre forskellige holdtyper, som vores League of Legends-afdeling består af, er beskrevet herunder. Klik på dén holdtype, der interesserer dig, og læs mere herom. I bunden af denne artikel følger en kontaktformular, hvor du kan ansøge til de(n) holdtype, som du helst vil spille under!

Vores elitetrup kommer til at bestå af 10 spillere, som alle har træning sammen. Her er der minimum en træning om ugen, som foregår i vores lokaler på Hornevej 2, Aalborg 9220. (AaBs træningsanlæg). Derudover vil der typisk være tre træninger om ugen af 3 timer. Ambitionen er, at vores elitehold skal gå videre til DM i YouSee eSportligaen og deltage i DSD/CSD/LCD til næste kvalifikationsrunde. Vi forventer, at du minimum ligger mid-diamond i solo/duo queue.

OBS: For at komme i betragtning til eliteholdene skal man have mulighed for at komme til tryout fra uge 32 og 2-3 uger frem afhængigt af mængden af ansøgninger.

Talenttruppen er på mange måder sat sammen som elite/akademi-truppen, men her med et andet fokus. Der vil altid være knyttet en træner til holdet, og hvis muligt en hjælpetræner. Hvis, man som spiller er med på et talenthold, vil der typisk være 2 træninger af 3 timer om ugen. Der vil typisk både være træninger online og i lokalerne. I talentafdelingen er det primært YouSee eSportligaen samt lokale LANs, der spilles frem mod. En spiller i talentafdelingen vil typisk have et niveau omkring platinum, da formålet er at udvikle spillere til potentielt at komme på eliteniveau.

På casualholdene er fællesskabet i fokus. Her vil der være tilknyttet en træner, og der vil typisk være en fast træning af 3 timer pr. uge. Casualholdene er ideele, hvis man vil have et indblik, i hvad esport er uden, at det bliver for tidskrævende.

Forventninger til dig

– Du er teamorienteret og ønsker at bidrage til godt teamplay.

– Du kan træne 1 – 3 gange om ugen og ønsker at være social med teamet.

– Du er god vokal og ønsker at bidrage til en god stemning.

– Du har et ønske om udvikling.

– Du har et ønske om at spille turneringer.

– Du har mulighed for at træne i vores lokaler i Aalborg Øst (Hornevej 2, Aalborg 9220)

– Du kan repræsentere AaB eSports værdisæt.

Dette tilbyder AaB esport

– Dedikerede hold med tilknyttede coaches.

– Masser af teamplay.

– Løbende events, kurser og turneringer.

– En forening, der tager sig af deres medlemmer.

Sådan ansøger du

Hvis du synes, at dette lyder interessant, så klik på ANSØG her eller i bunden af artiklen til venstre!

Alternativt kan du sende en motiveret ansøgning til mht@aabesport.dk med titlen ”Spiller ansøgning – (holdtype)”. En ansøgning skal indeholde oplysninger om navn, alder, by, rolle, eventuel tidligere holderfaring, forventninger til AaB esport samt andet, du finder relevant.

Hvis du har spørgsmål til AaB esport som forening, så kan de fleste af dem besvares ved at tage et kig på vores hjemmeside – f.eks. under NY I KLUBBEN + FAQ. Hvis det ikke er tilfældet, så er du naturligvis meget velkommen til at kontakte League of Legends afdelingsleder, Martin H. Thomsen, på fornævnte e-mail. For ansøgninger til elite/akademi truppen vil der blive sendt oversigter ud over træningstider i lokalerne i løbet af uge 31.

Vi glæder os til at høre fra dig!

ANSØG TIL LEAGUE OF LEGENDS HOLD!

Er du interesseret i at ansøge om at blive League of Legends spiller for AaB esport?

> Ansøg <

AaB ESPORT SPILLERTRØJE 2019!

Kunne du tænke dig at repræsentere AaB esport med en spillertrøje?

> Læs mere <