AaB esport afholdte Overwartch bootcamp d. 14. juli

Overwatch bootcamp
  • AaB esport

Følg os på Facebook banner
Join os på Discord banner

Der blev i sommerferiens varme afholdt Overwatch Bootcamp forleden, som vores afdelingsleder Chris Bruun Pedersen var ansvarlig for.

Vores Overwatch spillere fik træning af vores Overwatch Elitehold. Her gav vores elite tips og tricks videre til enhver, der var interesseret i at lære lidt ekstra mens træningen fortsatte.

Derudover var der pizza og sodavand til de fremmødte – generelt en hyggelig forsamling af vores Overwatch elite, talenter og trænerstab.

Vi interviewede efterfølgende bootcampen Chris Bruun Pedersen om hans oplevelse med bootcampen:

Hvordan synes du bootcampen gik?

“Jeg syntes, at bootcampen gik over al forventning, og er helt sikkert noget vi afholder igen,” fortæller Chris Pedersen.

Hvad tænker du, at bootcamps som denne gør for vores medlemmer?

"Jeg håber, at vores bootcamps gør, at vores spillere føler sig mere knyttet til hinanden både som hold, men også på tværs af de forskellige hold, således at man ikke bare har sat ansigt på 'ham der, man altid teamer op med', men faktisk også at dem, som er bedre end en selv, er nogle man evt. kan trække på for egen videreudvikling. Ligeledes mærker jeg en klar styrke i, at man kender hinanden fysisk også i stedet for blot online - så jeg håber alt i alt, at medlemmerne har haft en super fed bootcamp og fået nye venskaber, samt er blevet nogle tips og tricks rigere", lyder det fra Chris Pedersen.

Vi hos AaB esport håber, at de fremmødte havde en god oplevelse og fik noget produktivt ud af dagen. Tak til alle deltagere for et godt fremmøde og en god stemning. Vi ses forhåbentligt til næste bootcamp - eller næste AaB esport event.

DEL HISTORIEN PÅ SOCIALE MEDIER

DEL HISTORIEN PÅ SOCIALE MEDIER

SENESTE NYHEDER OG EVENTS

SENESTE NYHEDER OG EVENTS

AaB esport merchandise i form af bl.a. spillertrøjer. AaB esport tilbyder træning i spillene Counter strike (CSGO), League of Legends, Overwatch, Rocket League, Fortnite og FIFA. AaB esport træner i Aalborg, Nordjylland. Esportforening i Nordjylland.
2021-04-07T09:48:47+02:00
Go to Top