Runøe og vestr forlader CS:GO Elitetruppen!

AaB esport tilbyder træning i spillene Counter strike (CSGO), League of Legends, Overwatch, Rocket League, Fortnite og FIFA. AaB esport træner i Aalborg, Nordjylland.
  • AaB esport

Følg os på Facebook banner
Join os på Discord banner

Sommerferien er knap nok slut, før trænerteamet skal trække i arbejdshandskerne.

Vi har været nødt til at foretage nogle holdændringer i vores CS:GO elitetrup. Holdændringerne sker efter, at Philip “vestr” Vestergaard og Lasse “Runøe” Runøe har valgt at stoppe som aktive spillere i startfemmeren. Philip “vestr” Vestergaard fik sin debut i januar 2019 i Dust2 divisionen mod Sørby Potential. I alt nåede han 79 kampe for klubbens førstehold. Lasse “Runøe” Runøe fik sin debut på det første hold i klubbens historie. Dette var tilbage i 2017 til GGW #22. Han nåede i alt 114 kampe for klubbens førstehold.

Træner, Brian Torp, fortæller, at han selvfølgelig er ærgerlig over timingen, men ønsker god vind til de to i fremtiden:

“Jeg vil gerne takke både Philip og Lasse for indsatsen i AaB. Med start i diverse turneringer lige om hjørnet er det naturligvis aldrig en god timing at miste nogle af de bærende spillere. Hele AaB, holdet og jeg ønsker begge to held og lykke og alt det bedste fremadrettet,” lyder det fra Brian Torp.

Det betyder derfor, at trænerteamet nu er på jagt efter to nye til startfemmeren, og dermed bliver det en lidt anderledes lineup end forventet.

“Heldigvis har vi i elitetruppen et meget talentfuldt akademi hold, som vi i den kommende tid vil kigge ekstra på i forhold til startfemmeren. Derudover åbner vi også op for eksterne ansøgere, således vi får afsøgt alle muligheder og potentielle kandidater til de to ledige pladser,” fastslår Brian Torp.

Det betyder også, at hvis du gerne vil være en del af AaB esports elitetrup i CS:GO, så har du nu mulighed for at ansøge. Du kan ansøge ved at klikke “Ansøg”.

DEL HISTORIEN PÅ SOCIALE MEDIER

DEL HISTORIEN PÅ SOCIALE MEDIER

SENESTE NYHEDER OG EVENTS

SENESTE NYHEDER OG EVENTS

AaB esport merchandise i form af bl.a. spillertrøjer. AaB esport tilbyder træning i spillene Counter strike (CSGO), League of Legends, Overwatch, Rocket League, Fortnite og FIFA. AaB esport træner i Aalborg, Nordjylland. Esportforening i Nordjylland.
2021-04-07T09:47:46+02:00
Go to Top