AaB esport afholdt i sidste weekend et af vores årlige LANs. Vi er meget glade for den store opbakning, som der var til arrangementet, og vi håber at alle deltagere har haft en god weekend. 

Vi kunne ikke have gjort det uden jer

Vi vil gerne benytte lejligheden til at sige TAK til alle involverede, som var med til at få stablet arrangementet på benene. Dette gælder både vores deltagere, forældre og andre frivillige i foreningen, som har lagt et rigtig stort arbejde, for at få tingene til at gå op i en højere enhed. Der ligger mange timer bag sådan et arrangement, så tusind TAK for indsatsen. Uden jer ville vi slet ikke have noget LAN.

LAN i fremtiden?

Succesen skal selvfølgelig gentages. Sørg derfor for at holde dig opdateret på Workplace, aabesport.dk samt på vores Facebook-side, hvor vi vil opdatere, så snart vi har nyt. Har du ris/ros fra weekendens event, så hører vi meget gerne fra dig. Vi kan kontaktes på event@aabesport.dk eller på vores Facebook-side. Så vil vi tage det med i vores evaluering af eventet.

Vi takker igen for en rigtig god weekend. 

RIS/ROS

Har du ris/ros, så kan du kontakte os her. 

>RIS/ROS<

FRIVILLIG I AAB ESPORT

Har du lyst til at være frivillig i AaB esport?

>LÆS MERE<