AaB esport som springbræt til et ‘rigtigt’ job

springbræt-til-et-job
  • AaB esport

Følg os på Facebook banner
Join os på Discord banner

Frivilligt arbejde kan vise sig at være nyttigt på dit CV og være guld værd, når du engang skal til at søge et ‘rigtigt’ job.

Her skal du møde Gustav Schrøder, hvis frivillige arbejde i AaB esport spillede en stor rolle, da han skulle søge et lønnet studiejob.

Den spæde begyndelse

Det hele startede, da Gustav skulle skrive et projekt på studiet i Kommunikation og Digitale Medier på Aalborg Universitet. Her endte emnet med at blive “kommunikation i esport”. Gustav vidste selv en del om esport, men han havde brug for at skaffe sig konkret og indgående viden til sit projekt. En googlesøgning viste, at faktisk lå en helt ny esportsforening i byen. Dét skulle vise sig at blive starten på hans frivillige arbejde i AaB esport.

“Ud over at jeg havde brug for empiri til mit studie, havde jeg også længe haft lyst til at engagere mig aktivt i esport. Jeg har dog aldrig haft et drive til selv at ville træne. Men jeg besluttede mig for, at nu havde jeg muligheden for at gøre noget for dem, der virkelig har et drive til at ville noget med esport” fortæller Gustav.

Gustav ansøgte om at blive frivillig via et opslag på hjemmesiden, kom til samtale og fik en plads i foreningens PR- & Marketingafdeling. Et fagområde, han egentlig ikke havde den store erfaring med, men med opgaver som han syntes var spændende og personligt udfordrende. Opgaverne indebar blandt andet forfatning af forskellige tekster til hjemmesiden, Facebook-opslag og administration af foreningens hjemmeside. Positionen gav ham samtidig muligheden for at dykke helt ned i kommunikation i esporten og opleve en esportsforening helt tæt på.

Det frivillige arbejde i AaB esport har haft en vital rolle i min jobsøgning. Faktisk har jeg fået at vide af min nuværende arbejdsgiver, at de lige præcis valgte mig over 250+ andre ansøgere, fordi de kunne se, hvad jeg havde lavet for AaB esport.

Gustav Schrøder, frivillig i PR & Marketing

Freelancer, studerende og studenterjob hos Nordjyllands Politi

Arbejdet i foreningens PR- & Marketingafdeling har betydet, at Gustav igennem tiden har oparbejdet rigtig gode kvalifikationer til blandt andet at vedligeholde og udvikle hjemmesider. Det betyder at han i dag kan arbejde freelance med hjemmesidedesign til små selvstændige erhvervsdrivende, privatpersoner og forretninger ved siden af studiet.

Den positive udvikling og erfaring inden for kommunikation på de sociale medier og webdesign, gav også Gustav mod på at søge et lønnet studenterjob hos Nordjyllands Politi, da de søgte en studerende til at drive deres sociale medier.

“Det frivillige arbejde i AaB esport har haft en vital rolle i min jobsøgning. Faktisk har jeg fået at vide af min nuværende arbejdsgiver, at de lige præcis valgte mig over 250+ andre ansøgere, fordi de kunne se, hvad jeg havde lavet for AaB esport. Så man kan roligt sige, at AaB esport har været en vigtig platform for mig. Både til at øve mine færdigheder og men også til at skabe et konkret produkt til at vise frem” fortæller Gustav.

Jeg vil anbefale alle at blive frivillig i foreningen, fordi AaB esport er en fed mulighed for at møde mennesker med samme interesser.

Gustav Schrøder, frivillig i PR & Marketing

Sådan bliver du frivillig i AaB esport

Hvis du har fået lyst til at få noget ekstra på dit CV og blive frivillig i AaB esport, så kan du læse mere under fanen ‘Bliv frivillig’ her på hjemmesiden. Vi søger både esportstrænere og andre frivillige i foreningen. Du behøver langt fra at have en meget stor erfaring. Vi skal nok sørge for at hjælpe dig i gang, så du får en rigtig god opstart.

“Jeg vil anbefale alle at blive frivillig i foreningen, fordi AaB esport er en fed mulighed for at møde mennesker med samme interesser. Derudover har AaB esport givet mig mulighed for at opnå fagrelevant erhvervserfaring, der ikke blot har givet mig et studiejob, men faktisk har gjort mig i stand til at arbejde freelance med webdesign og endda givet mig materiale til undersøgelse i forbindelse med mit studie. Hvis man lægger et ærligt arbejde i AaB esport, så er det i sidste ende vildt givende og kan bidrage til starten på din fremtidige karriere” afslutter Gustav.

DEL HISTORIEN PÅ SOCIALE MEDIER

DEL HISTORIEN PÅ SOCIALE MEDIER

SENESTE NYHEDER OG EVENTS

SENESTE NYHEDER OG EVENTS

AaB esport merchandise i form af bl.a. spillertrøjer. AaB esport tilbyder træning i spillene Counter strike (CSGO), League of Legends, Overwatch, Rocket League, Fortnite og FIFA. AaB esport træner i Aalborg, Nordjylland. Esportforening i Nordjylland.
2021-04-07T09:40:17+02:00
Go to Top