AaB Pursuits satte i torsdags kursen mod Sverige og Dreamhack Winter 2019. Her skulle de deltage i de to Overwatch-turneringer ved eventet. Den første turnering endte med et nederlag i finalen på 0-4 mod HSL Esports.

Det gik bedre i den anden Overwatch turnering ved eventet. Her endte AaB Pursuits endnu en gang i finalen, hvor Lunation Esport blev slået med 4-1. De to resultater betyder, at AaB Pursuits er klar til Dreamhack Summer 2020!

Afdelingsleder for Overwatch, Chris Bruun Pedersen, fortæller:

Drengene spillede virkelig godt. Det er helt utrolig flot, at de præsterer så godt på en så stor scene, som Dremhack Winter er. Det er ikke nemt, og det fortæller noget om de kvaliteter, vi har i AaB esport. Vi glæder os helt vildt til Dreamhack Summer 2020, som vi tror bliver endnu en fantastisk god oplevelse!

Stort tillykke til drengene med det flotte resultat! Tak til Marcus “Mauz” Bjørndal for at være stand-in ved turneringen.