Vores historie

AaB esport er en esportsforening midt i hjertet af Nordjylland og er en afdeling under AaB af 1885. Foreningen har til huse på AaBs anlæg i Aalborg øst. Foreningens lokaler rummer et stort fællesområde med konsoller og PCer, dedikeret undervisnings- og casting lokaler m.m.

AaB esport er en relativ ny forening, som oprindeligt udspringer fra Aalborg esport, der blev stiftet i januar 2016. I marts 2017 indtrådte Aalborg esport under AaB af 1885 og blev dermed til AaB esport.

Foreningen er i kraftig vækst og bygger på nogle solide værdier såsom respekt, ansvarlighed, fællesskab, uddannelse, læring, sportmanship og fairplay.

AaB esport er stærkt forankret i Aalborg, men medlemmerne tæller folk fra hele Nordjylland. AaB esport er den største esportsforening i Nordjylland.

Foreningen består af egen selvstændig bestyrelse og administration, herunder vores HR-afdeling, PR-afdeling, event- og projektledere, spiltrænere, spilmanagers og spilafdelinger i både CS:GO, League of Legends, Overwatch, FIFA m.fl.

AaB esport er baseret på frivillige ildsjæle, der brænder for det, de laver og hver dag udøver en kæmpe indsats for at skabe de bedste rammer for medlemmerne.

I AaB esport arbejdes både på den almene accept af esport, men også for politisk anerkendelse. Derfor arbejder AaB esport sammen med flere af de store aktører såsom esport Danmark, DGI, Dansk Firmaidræt, EU, m.fl., i håb om, at vi kan gøre esport både større, men også til en sports genre, hvor der er plads til alle.

AaB esport er medlem af det officielle danske esportsforbund Esport Danmark

Esport Danmark website

Vores lokaler

Vores lokaler ligger på Hornevej 2, Aalborg 9220.

Gå ind ad hovedindgangen. Her vil du se en trappe på højre side, som du skal gå op af. For enden af trappen går du igen til højre og følger gangen til ende, hvor du finder en dør med et AaB esport logo. Er døren låst kan du prøve at banke på.  Her finder du AaB esports træningslokaler, hvor vores fede gamer computere står til rådighed for træning og brug af medlemmer, såfremt der er mindst én AaB esport frivillig til stede i bygningen, der vil stå til ansvar for jeres brug af lokalerne.

Der også er et cafeteria derude på 1. etage til venstre fra hovedindgangen, hvor man købe mad og drikke.

OBS: Du må ikke spise ved computerne. Du kan spise i et af sidelokalerne. 

Vores værdier

Vores mål og visioner